27
Aug
08

ProBiblio begeleidt 23 Dingen


De 23 Dingen-training is internationaal een groot succes. Ook in Nederland wordt er stevig aan de weg getimmerd met dit succesvolle en typisch web 2.0 product. Rob Coers vertaalde het programma en loopt zich inmiddels het vuur uit de sloffen om aan alle vraag te kunnen voldoen. Inmiddels heeft hij het begeleiderscorps al aardig kunnen uitbreiden met bekende “Web Tweepuntnullers” als Edwin Mijnsbergen, Marina Noordergraaf, Gerard Bierens en Marie José Klaver. En toch wordt het steeds lastiger voor hem om iedereen tevreden te stellen en de aandacht te geven die men verdient.

Daarom heeft Rob ProBiblio gevraagd de 23 DIngen-training in Noord- en Zuid-Holland te gaan verzorgen. En met een groep mensen die zelf begeleider waren tijdens de ProBiblio-versie gaan wij aan de slag om de Web 2.0-boodschap in het Westen te verkondigen.

Vorige week zijn we gestart in De Bibliotheek en zijn de eerste zes deelnemers vol enthousiasme aan de slag gegaan. Dit jaar gaan ook de bibliotheken IJmond Noord, de Bollenstreek en Hilversum aan de slag. Daarmee zit onze agenda al aardig vol, terwijl de volgende lichting bibliotheken alweer staat te trappelen om in 2009 met de training te beginnen. Voor ons is het spannend en we zijn blij dat we de training zelf al aan den lijve hebben mogen ondervinden. We weten wat er bij komt kijken, wat de succesfactoren zijn en waar de gevaren liggen.

“Mijn missie is geslaagd als ik de deelnemers nieuwsgierig heb gemaakt. Want allleen nieuwsgierige mensen gaan na 23 dingen door met ontdekken en innoveren. Alleen nieuwsgierige mensen staan open voor verandering”
Edo Postma

Advertenties

1 Response to “ProBiblio begeleidt 23 Dingen”


  1. 1 Rob
    augustus 27, 2008 om 2:41 pm

    Sterkte jullie 🙂 En vooral veel plezier!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


Mijn Twitter updates

Oeps: Twitter reageert niet. Wacht svp een paar minuten en ververs deze pagina.

Categorieën

mijn foto's

Blog Stats

  • 19,037 hits
Advertenties

%d bloggers liken dit: