24
Jul
08

Wanneer, wanneer, wanneer???

11 juli, uitgerekend tijdens mijn vakantie, werd de iPhone 3G in Nederland geintroduceerd. Ik kon het niet uitstaan dat ik net in Frankrijk zat, terwijl ik eigenlijk naar de winkel had willen gaan om mijn eigen iPhone op te halen. Als Apple-fanaat kon de iPhone niet in mijn collectie ontbreken. En wie van innovatie en design houdt, mag niet achterblijven.

Om me nog eens extra te pesten werd ik tijdens het boodschappendoen in de Franse HyperChampion door mijn provider gebeld met de vraag of ik nog tevreden was met mijn toestel. Nee natuurlijk niet! Of ze een nieuw aanbod mochten doen. Nee natuurlijk niet! Ik wil een iPhone!

Thuisgekomen lag er een brief in de bus van mijn provider met een nieuw aanbod. Drie toestellen waar de tranen me van in de ogen schoten. Gauw T-mobile gebeld en mijn iPhone besteld. Wachttijd 6 tot 8 weken. Good heavens, welhaast een eeuwigheid. Mijn nummer kon behouden blijven.

Bij Orange kon ik mijn belminuten meenemen naar de volgende maand. Bestelde ik een Phone, dan kon dat niet meer, dat was zo afgesproken met Apple. Ik zeg: “alles wat overblijft gaat zeker in de portemonee van de heer Jobs?” Vraagt de dame aan de andere kant van de lijn “meneer Jobs, wie is dat? De directeur van T-mobile?” Laat maar, stuur mij nou maar als een razende die iPhone op!

Advertenties

0 Responses to “Wanneer, wanneer, wanneer???”  1. Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


Mijn Twitter updates

Oeps: Twitter reageert niet. Wacht svp een paar minuten en ververs deze pagina.

Categorieën

mijn foto's

Blog Stats

  • 19,036 hits
Advertenties

%d bloggers liken dit: